Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

ΠΕΤΑΝΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ "ΑΜΠΑΛΙ" ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2002 ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΣΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΡΙΘΜΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. 5 ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΜΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΤΤΕΣ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΝΕΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΞΥΛΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΜΠΑΛΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2-3 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΜΠΑΛΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 2013 ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΚΕΡΚΥΡΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ,ΓΛΥΦΑΔΑ)ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΙΥΡΝΟΥΑ ΑΜΠΑΛΙ.
ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ....

ΟΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΣΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΜΠΑΛΙ" ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΠΚΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΥΕΘΝΕΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

1 σχόλιο: